Friday, November 19, 2010

"seronot-nyer!"

*blom terlewat lg kan...
~nk wish
-selamatharirayaaidiladha-

stelah 1 week tak buka blog, tiba2 dpt award. wow! unexpected...
macehh cik Leo kerna bg award ni. susah2 jek!~~~ahaks

bangga-riak sekejap....trimas ye :)

-according to cik leo, kna buat 2 bnda lps upload award, 1- kna bgtau 7 bnda psl diri kita n...2. kna bg kat 10 blogger yg lain (cantek itu subjektif, bg aku cantek itu cool, cantek itu berbeda pd pndangan stiap individu)
so aku bg pd kwn2 yg blognya cool!ok! yosh!!!


7-things-u-have-to-kno-bout-me;

1. sgt suka pakai slipar, k mana2 aku pkai slipar yg sama...ada sentimental value kot (pakai mana2 je -kedai mkn, toilet, QB, cinema...dlm lab pun..)
2. suka kaler maroon :)
3. peminat tegar a.r.a.s.h.i ~ "ski des"
4. im not shopaholic, tp once aku dh kna rasuk...bnyk giler aku beli..hehe!skali stahun kot....
5. ada byk shawls (tp klu aku suka satu2 tu, sminngu aku pakai yg tu jer..hehe)
6. suka mkn! suka try kedai mkn~~~suka amik gmbr mknn!
7. org lain punya lappy ada web cam, aku punya yg 3 thn dulu yg xde web cam, xde blu-tut...
tp aku syg gila psl bapak bg..."luf u ayah!"

10-bloggers-dat-i-think-their-blog-so-cool;
aku bg psl....

1. miss feroz
*englishnya bagus bangat
*i luf music, byk vid utk ditonton
3. yanie-budak-gebu
*diary-blooger + warna-warni!!! cumel mcm tuannyer...
4. bujang susah
*byk info~ blog kna pk ni menarik jg
5. tqah-dak-cumel
*tulisannya tulus, gaya bahasa mudah, i like~
6. hepi-dek-nad
*blognyer biru~sjuk mata memandang
7. green-tree
*free-tazkirah, sskali kna polish minda
8. cik-cahya
*blognya bykkk gmbr~~~
9. iati blush
*aku kn sorg shawl-er...most of me shawls bli kat sini, cantekk!~~~
10. avid-gunner
*blog pemikir ~ bila kita review balik entry dia, mcm "ahhh, btol jg!"

-hrp2 hampa2 smua seronot la dpt award nih
hehe~~~ seronot rupanya dpt hadiah ni kan... :)

wif luf




3 comments:

n4dh!3r4 said...

thanks!!!!! :D

♥cik cahya♥ said...

thankz naddy ;)

PokokHijau said...

arigato gozaiamsu!~ terharu, terharu... keep on writing, yeah!~~ ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...