Tuesday, February 1, 2011

"he's so...torres...~~~"

since his 2007...
komitednya dgn liverpool...
akhirnya p jugak ke stamford bridge...tsk...tsk
no more el-nino ~ eisehmen
£50 juta je pon transfer deal...xbyk mana pon
(kalah jugak dgn cristiano ronaldo~£80juta)
haiz, ramai la yg marah dgn abe torres , termasuk la kwn aku..tajul
(kipas-ssh-mati sungguh bapak org nih,idop-mati dgn liverpool)
aku dh agak mamat ni sure terkesan punya...hehe!

terpaksa aku crop adegan kata2 kutukan terhdap abe torres, ampun ye tajul aku mmfemeskan hg punya nama..huhu!~ekceli ada 2-3 org lg yg terlibat dlm post tu, aku crop gak...
(dasar croper kan aku ni)


marah sungguh c-tajul ni...
takut aku!
blom torres ada dpn mata tu
siap ckp, aku lpas ni jd org chelsea, ha ha!~ emo la hg ni tajul
hehe! tu la rencah dunia bola
kemarin dok dlm pasukan ni, org suka
esok dok pasukan lain, org kutuk...
biasalah tu..
yg penting, aku lpas ni tak mau sokong mana2...
chel'shit' ke, liver'fool' ke, man'ces'ter ka...
xmau dh..
okeh, aku tipoo!~
aku ok je torres nk p mana pun
tak terkesan,
aku bkn club die-hard-fan
aku kipas-ssh-mati seorang fernando torres
so, lpas ni
aku sokong S P A I N je..
huhu! xsabar EURO 2012!~
~under 500 days to go
wihuuuuu~~~

f e r n a n d o t o r r e s
owhhhh~ awatla ensem sgt beliau nih, haiz!~

papa torres n his daughter ~ n o r a t o r r e s ...cumel giler!~

berita torres ni mmg pmbuka selera utk bln februari
ha! sebut psl bln februari..
jgn lupa tgk muvi 18 feb ni

i - a m - n u m b e r - f o u r

citer psl...

"Nine infant aliens, who closely resemble humans, flee their home planet, Lorien, to hide on Earth. An invading species, the Mogadorians, have destroyed their planet, and follow them to Earth to hunt them down. Each of the nine aliens is given a guardian and will develop superhuman powers as they become adults. They are each assigned a number. These last children of Lorien can only be killed in the sequence of their numbers. Numbers One, Two, and Three have been killed so far.
Number Four (Alex Pettyfer), also named John Smith, moves to Paradise, Ohio, disguised as an American high school student. He makes a friend, Sarah Hart (Dianna Agron), a sweet Midwestern girl who is a photographer. After being on the run his whole life, Number Four falls in love and now has something to stand up and fight for..."
~smua tu aku copy sini

~citer science fiction plus based on the novel~
ada skit2 mcm citer percy jackson; d lightning thief...

nk tgk trailer? ha! ni ada skit bg hampa semua teruja nk tgk...

i am number four - light hands

klu nk tau ni la hero muvi ni...

a l e x p e t t y f e r
dia ni model cum actor

he is so... 'torres' kan
.
.
.
.
.
tak caya tgk nih!

hampir sama...
seiras kan!~full stop

wajib tgk citer ni
nk tgk 'torres' berlakon punya psl..
hehe!~
aku lupa nk masukkan muvi ni dlm 10 upcoming movies definitely-must-see!~
aiyark~

fut-note;
1.bln ni semua muvi tak menarek sgt...
2.'craving' sgt nk tgk muvi...ada skali tu nk tgk homecoming~full! nk tgk shaolin~full!
last-last balik dgn ayaq tu...haiz!~ nk expact apa time raya cina ni...:(

wit luf

14 comments:

She's retarded said...

penyokong liverpool sampai bakar dan koyak sekali baju torres sebab marah dye pindah ke chelsea.
dasyat2

~naddy~ said...

poor torres...nk buat camne...kdg2 perubahan itu perlu utk lebih berjaya.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

maafkan aku.....
kerana tidak layan bola sgt
layan badminton jer

kekkeeke


rindu kat ang la

(^^,)♥

Hanis MY said...

wahhh peminat abe torres wupenya...hehe..mood nk tgk wyg gak huhu..

husniah zaimah said...

i cair tgk post ni. hahaha! btw. i know nothing about bola :p

~naddy~ said...

ro gebus; hehe! aku layan badminton jugak, no hal! rindu balik kat hg hehe

~naddy~ said...

hanis; mesti la,lpas ni kna p tgk muvi nih, nk tgk betoi ka ada iras dgn alex pattyfer

~naddy~ said...

husniah; haha! i dah lama melting..kna duduk dlm freeze nk bg beku balik, hehe! its ok know nothing rather than see nothing, hehe!

yad'z said...

ade gelar die traitor... hurmmm.. naseb lah yad'z tak masuk campor hal bola nie.. hehehe

~naddy~ said...

hehe~standard la tu...awal2 sure kna kutuk punya...alah bisa tegal biasa..kuikui!~

Qamarul Sahid said...

sejak bile plak torres belakon hollywood nie.. ha3..

btw Spain no 1... die hard spain gak..

~naddy~ said...

hehe! planduk 2 serupa...yeah viva espana!

alexa yussida said...

die hard fan torres upenyee:)
spaniard mmg macho:p

~naddy~ said...

betol, betol, betol! (gaya upin ipin)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...