Friday, February 18, 2011

"SUPERvisor oh SUPERvisor...."

dialog2 supervisor aku dlm meeting td...

"ni dah draft ke2, hopefully lpas ni klu ada correction pon, skit je la, pastu dh buleh publish dah"

"conference akan dtg bln 5 n bln 10 ni sy nk kamoo 2 org antar abstract, submit utk oral presenter"

"poster presenter?....hmm...."

"sy rasa...kna tmbah 2-3 drugs utk sampel tu....hmm...nnti kamoo buleh compare 2 grup tu"

tu ibarat arahan2 yg harus diusahakan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
meeting dr kul 10-12.30pm...
MyEm0.Com

"ni dah draft ke2, hopefully lpas ni klu ada correction pon, skit je la, pastu dh buleh publish dah"
ye, mmg draft ke 2, byk sgt nk pebetoy kan, dah la tu, bnda2 kechik pon dr nk pebetoy, klu mcm ni lpas draft ke5 pon belum tentu sy buleh publish

"conference akan dtg bln 5 n bln 10 ni sy nk kamoo 2 org antar abstract, submit utk oral presenter"
ha???klu sy xmau buleh dak?~kan thn lpas sy dh present....:(

"poster presenter?....hmm...."
ala, sama ja oral dgn poster...1 point ja kan...kan?~

"sy rasa...kna tmbah 2-3 drugs utk sampel tu....hmm...nnti kamoo buleh compare 2 grup tu"
Dr, 4 grups n 6 drugs for each grups, tak cukup lg ke data utk mejayakan master yg sy amek ni?~~

"haiz!stress!~"

*tanda merah tu adalah rasa hati aku

MyEm0.Com

wit luf


15 comments:

.:padie_eyla:. said...

huehh. stress nyeee gayee... sabo sabo

~naddy~ said...

huuuuu stress sbb semua yg supervisor ckp mmg BETOY, huuuu~~~
shame on me...

SyedGraphiX said...

jgn la stress2.. x elok. hehee

Miecyber said...

Drug...

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

kamarukom said...

aaaa...hidup ini mmg serabut kan...aiyo~~ gudlak ye naddy!

~naddy~ said...

syed, idop mmg kna stress klu tak ubat stress tak laku dlm dunia ni, hehe!

~naddy~ said...

mie;ye,drug....dats wut i m doing rite now..study bout drug :(

~naddy~ said...

kamal; serabut itu satu kemestian dpm idop, baru ada rencah, tq for d wish :)

qaqa said...

hehehe.. sabo3x... wat elok3x k... bia dah xda cilap.. biase lahh tu.. kene ikut pe orang nak je kan.. haha..
good luck!!! wat bek3x no more mistake.

~naddy~ said...

tq qaqa!~i will...:p

Sham said...

salam kenal...

sepak je supervisor tu...heee..eh jangan jangan...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Akak percaya Naddy boleh. Jom ceria!!!

Hanis MY said...

waa bestnyaaa nk g conf tapi memg stress yet berbaloi kan! ganbatte ne! sy tag naddy kut2 la leh ilangkan stress hehe...
http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria.html

Yellow LEOpard said...

org kate kalo stress telan panadol 1 papan..hehe..tolong jgn ikut.. :)

Hanis MY said...

akhirnyaaa buat gak contest tu hik2...tapi cm hampeh je edit ketidakretian huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...