Sunday, February 13, 2011

"aku, dia & vintage~photo contest..."

hmmmmm...
sbnarnya 2, 3 menjak ni blog aku kembali ber'sawang'
'debu' penuh
bila aku nk start 'menyapu' nih
haiz....(_ _ ')
.
.
.
aku mmg mls bab nk masuk contest
tp kwn aku, iati baru je abis 30 days photo contest dia
gila disiplin kot, leh buat tu direct 30 hari
aku takat nk masuk contest yg sehari ni takkan xbleh kot...
btol dak?~
try p la...
mana nk p tau
untung sabut timbul, untung batu tenggelam
"heh, ayuh berperibahasa kita ari ni..."

jom kita join contest inchek kamal kom
ayuh!~~~
ni inchek kamal kom yg buat contest ni
nk tau lebih lanjut p klik kat gmbar kat atas tu
aku saja la syoq masuk contest dia
saja la bg support
kengkawan kan....
hehe!~
"inchek kamal, aku boh 3 calon gmbr...hg pilih la yg mana satu ok"
~sj nk bg hg byk pilihan

calon gambar 1:

gambar ori
*gambar sempena graduasi erin n juju

gambar dah edit

calon gambar 2:

gambar ori
'melompat lebih tinggi'

gambar dah edit
calon gambar 3:

gambar ori
*separuh seorang aku

gambar dah edit
aku bknlah pengedit yg mahir
malah bkn juga fotografer yg gifted
ni jelah yg mampu...hopeless kan ayat aku
"kamal, nape ko tak buat ketiga2 hadiah tu kamera polaroid huh?knapa 1 je?why?why?"
~ayat tak puas ati aku~

sbnarnya tak kisah pon dpt hadiah ke tak....okeh, aku tipooo!~

okes, kna tag 3 member;

fut-note:
1.aku msuk cpt2 contest ni, nnti aku lupa...
2.polaroid tu bola ek?~
"kamal, bg aku yg naif ni menang, so that aku tau yg polaroid tu bkn bola"
haha!~strategi giler

wit luf

8 comments:

kamarukom said...

hikhik! anda join jugak akhirnye! :)
tenkiu n gudlak ye naddy ^^

JIJI YU said...

terrer ko edit gambo..gune photoscape ke..

~naddy~ said...

kamal; ye! akhirnya~hehe! mesti join punya!

~naddy~ said...

jiji; hehe!yup, guna apa lg plg senang...photoscape la, xlarat aku nk godek2 bnda lain. :)

iati blush said...

i love all da pics!!!way 2 go naddy!

~naddy~ said...

macehhh dear!~~*wink

CekLa said...

thnkx tag cekla ye naddy~

Hanis MY said...

waaa lawanyaaa thanks tag! tak reti edit gambar huwaaa baiklah akan diusahakan nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...