Wednesday, January 12, 2011

"mohler kite balik!~"

betoyka FB nk tutup 15hb ni? haizzzz, gila dah Mark-Zuck tu...beliau claimed kata beliau stress dgn hdupnya, ini kenyataan beliau...(aku cedok dr kosmo)

"Facebook sudah di luar kawalan saya dan tekanan menguruskan syarikat ini telah mengganggu hidup saya. Saya perlu hentikannya untuk mengelakkan tekanan ini."

"Saya secara peribadi tidak menganggap ia sebuah keputusan besar. Secara jujurnya saya fikir ia (menutup laman Facebook) adalah untuk kebaikan. Tanpa Facebook orang ramai akan keluar dan berjumpa dengan rakan-rakan, itu adalah lebih baik."

"Saya tidak kisah mengenai wang. Saya hanya mahu kehidupan saya balik," kata Zuckerberg.

aku bermonolog pg2 buta - mmg pakcik mark ni dah xbetoy, life-confusion disorder...mcm la beliau ni buat keja sensorg, xkan xleh deligate keja kot, haizzzz....psl xkisah wang-heloooo!!! nmpk sgt penipu aih, slama ni bkn kaya kot FB ni ke...xlogik arr berita ni!~

"Menurut Lou Kerner dari firma Wedbush Securities, Facebook mempunyai lebih 600 juta pengguna di seluruh dunia dengan 300 pemegang saham."

aku bermonolog pg2 buta lagi- ha! tgk tu...skit punya ramai pe-muka-buku! gamak beliau menolak tuah. .xlogik benar pakcik mark nih, xlogik...xlogik!~

"Akhbar International Business Times melaporkan bahawa khabar angin itu hanya disebarkan melalui laman-laman blog dan tiada laporan daripada mana-mana akhbar arus perdana berhubung penutupan tersebut."

aku bermonolog pg2 buta seterusnya - hehe! tu dia..plak dah...tadi kata mcm tu, ni kata mcm ni plak..mana satu betoy nih...haizzz!~aku xrasa dia nk tutup..."sambil geleng2 kpala"

andai kata FB ditutup 15hb....aku terkesankah???~~~

~agak la....

slepas 15hb, maybe....

1. aku lost contact dgn kwn2 aku

2.org xtau status aku hari tu

3.mandom la duniaku, xtau pkmbangan kwn2

4.mak aku dah tak bising tgk adik2 aku ketagih FB~ ye, mesti beliau hepi tak hengat tgk anak2 dia xduduk dlm bilik spanjg hari :p

5.pagi2 aku akan terus ke lab tanpa melihat muka-buku....

6.aku akan byk mngisi masa aku dgn aktiviti riadah yg lebeh berfaedah...

7.lepas ni aku ligat tweet plak...

8. ha! dgr kata dr rozmey nk bkk drBook...maybe leh join la (.....jgn gelak....)~muka serius tahan gelak

aku bermonolog utk kali terakhir d pg2 sejuk-gedi nih..."hmm~~~ayuh! mohler kita balik!~"

...siyesly...i dun give a damn...

wit luf

6 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau FB tutup...tak dak la aku nak tgk muka ang yg comey tu lagi

hehehehe

✿(^^,)✿

~naddy~ said...

haha!~ nk tgk muka i yg cumel, mai la umah, hehe!~

aqish basir said...

tak jadi tup lagi uhuuuuuuuuu

~naddy~ said...

hehe!~yeayyyy~~~haha! seronok betol kamoo aqish

Qamarul said...

takpa2.. blog ada lagi waang ni pun.. leh la wat status kat ni.. terek2 benor

Anonymous said...

propa je uollss..

~tqah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...