Wednesday, January 19, 2011

"JOM GEGAR BLOG"

ramai sgt kwn2 yg masuk sampai aku terkesan nk join jgk, ayuhlah kita beramai2 join incek ben ashaari ni. mula2 dulu aku jd stalker blog dia tnpa jd follower...(aku bru sedaq okehh). bru tat sat ni, aku jd follower beliau yg ke 7923.....7923!!!! weh hg, ramai sungguh kipas-ssh-mati beliau. tp xheran la, blog dia best, dia pon blogger tegar yg slalu update, maka jgn dok dengki kat dia...
he deserved it wut...:) (incek ben tgh senyum, heee!)


baeklah, sapa2 yg suka nk join, p la klik kat gmbar header incek ben kat atas tu...arigatou gozaimasu!~ait!~

wit luf


6 comments:

aqish basir said...

awak join? all the best ye

JIJI YU said...

mmg gaban le bro ben hapdet blog..sehari mau berpuluh2 sampai berpeluh2 aku nak bace..ehehe..tak terkejor aku pon..

~naddy~ said...

aqish; hehe!tq~ saje2...dr xde bnda nk update.
jiji; ko pun apa kurangnya...tiba2 je ada 3-4 entry dlm 1 hr, berpeluh gak aku kejar, haha!

iati blush said...

go naddy go!!!!u pun bley!!!got dat faith in u!weeeee!

qaqa said...

hahaha,,,,
sumer btol3x.. sweet kan,, tp bese nyer awal3x je kter ase sweet,, but then ase cam ya Allah benda remeh pon perlu ke,,

p/s= sorriii juz my opinion

~naddy~ said...

iati; tq dear
qaqa; ...u punya komen mesti utk entry lain ni...takpe, noted :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...