Sunday, January 9, 2011

"can't wait till tonite...yeah!"

huih~ xberapa lama dah ni...kna p booking tmpt dpn tv satgi nih..hehe!

event : AJL 25
date : 090111
time : 9 pm
venue : stadium putra, bkt jalil

venue aku : dpn tv .....'s.a.d.i.s' ~ rutin hostel-life


ok! aku tgh mg'kruk-krik'kan ke2 belah tgn aku...baeklah aku dah bsedia utk buat ramalan awal sapa mng mlm ni...(mcm bagus kan). sbg sorg yg pnah jd AJK kelab koir masa skolah menengah, pernah jg menjd ahli paksa-rela koir time undergrad MSU dulu n ahli kombo tetap dapor mak aku~ aku kira aku layak utk bg pndapat....*cough`terbatuk sketika... (_ _ ")
(adakah aku layak bersuara,wahaha!!!)~ nk jgkkk buat prediction.ngeh3x!~

best thn ni psl byk lagu yg aku suka masuk...(oppss! ni anugerah juara LAGU ok, bkn anugerah juara PENYANYI)

giliran sapa-nyanyi-dulu mlm ni;

1.chenta sempurna - yuna
2.ayuh berlari anak - tomok
3.pasang pelita cepat - A.P.I
4.kebahagiaan dlm perpisahan terasing - shahir
5.drama betol la king nih - MUH/black
6.full-stop chenta - hafiz
7.tolong bg ingat teman - ana raffali
8.slamat mlm dunia! kroh kroh kroh - faizal tahir
9.sy ada awk - adira
10.extrabagasi - bunkface
11.sophiah janet - black
12.hanyut naik sampan - faizal tahir
13.jahat xbaek sgt - stacy
14.mencari kesimpulan - hujan

*yg aku kaler tu, lagu aku suka...

baeklah, my prediction~dr org yg xberapa pndai nyanyi n xtau nota muzik...

3 lagu aku predict bakal menang;

hanyut naik sampan - faizal tahir
sophiah janet - black
drama betol la king nih - MUH/black


vokal terbaek klu xdapat kat black, mesti kat faizal tahir ~(yeahhhh! aku superhero!)

plg best mlm ni mestila 3 pngacara dia ~ ally, FBI n cheryl... mesti rock-U kan..(jgn ada fire-drill sudah mlm ni, haiz)

*nota-kaki; okehh..aku ngaku aku suka faizal tahir, so wut...over-react ke, apa ka.. ada aku kesah, huhu!~
ha, sila vote utk tomok ye...(kot2 ada sms vote utk pnyanyi feveret ke) wahh-gitu!
tp thn ni lagu dia tak brapa nk kuat(ok aku suka tomok gak, so wut)

*smart kan promo...aku suka tang black jln p kat MUH n time noh jln p kat geng A.P.I...hehe! cool gila~

wit luf




8 comments:

shahirahkhairudin said...

ekeke.. funny siot penjenamaan semula lagu.. aaa.. hanyut will be in the top 3 memang i rasa..

jinkamen said...

salam..

ada AJL yek malam ni..koi lama dah tak tengok award2 nih..award dalam blog ada laa..hehehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun dah lama tak tengok award2 ni...nampaknya mlm ni pun tak dpt tengok kot.. on de way nk blk ke rumah.

~naddy~ said...

shahirah;betol, FT will b one od d winner tonite..ahaks!
jinkamen; yup, mlm ni...jupa dpn tv nah mlm ni
miss mirror; ye ke..hv safe journey k

Aizuddin Hanis said...

prediction kamu hmpr same ngan aku...tp prefer FT than Black...tp mlm ni xtgk ah..nk tgk MU vs Liv

~naddy~ said...

ooooo~ xpe, kamoo tgklah bola. aku sokong liv. hehe! aku tau kamoo sokong ManU, hehe~

aqish basir said...

naddy qis pon ta sbr..hopefully sgt mng mlm niiiiiiiiii

~naddy~ said...

sapa yg aqish rasa leh menang?
FT or Black?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...