Tuesday, November 10, 2009

"Owh! Butterscotch Bread..sedap giler!"

~bread lover~

according to wikipedia~"Butterscotch is a type of confectionery whose primary ingredients are brown sugar and butter(gemuk la aku..c da kalories). Other ingredients such as corn syrup, cream, vanilla, and salt are typically part of the recipe also (hmm, yummy!). The ingredients for butterscotch are similar to toffee; the major difference is that the sugar is boiled to the soft crack stage for butterscotch and the hard crack stage for toffee..bla bla bla (wikipedia for further reading)".


aku diperkenalkan dengan roti gardenia butterscotch ni oleh amrec-mate aku,izzah di tingkat 3. punyala best rasa roti ni. "(sebenarnya aku baru tau kewujudan roti ni, kuno sungguh aku ni). yang aku nak highlitekan kat sini pemakanan roti sebagai makanan ruji~tpi bg orang-orang kedondeng yang harus makan nasi setiap hari bolehla start dengan aplikasikan pemakanan roti utk dinner ye, tak salah mencuba.huhu!(entah boleh tahan ke tidak perut aku ni...hee!~)



"extremally-fully-creamy-yummy bread"


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...