Tuesday, January 25, 2011

"siapa mau muda, angkat tangan!~~~"

ari ni saja 4-5x aku dgr lagu ni...
tgh bersiap, dgr radio...hot.fm siar lagu ni...
dlm keta, x-fresh pasang lagu ni...
dlm lab, lagu ni juga yg terngiang-ngiang...
on d way p mkn kat 'hijau' lagu ni jgk dlm keta...
balik bilik, pasang radio...baru tat sat nih, lagu ni jugak...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
seb baek aku suka...
catchy kot lagu nih!
nih, siap dok angguk kpala lg nih

MyEm0.Com


H U J A N - M u d a

Tamatlah zaman persekolahan

Masih dihantui memori
Waktu kecil waktu yang gemilang
Oh Tuhan ku tak mahu pergi

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Tak lupa pelbagai peristiwa
Waktu pergi mengaji
Ponteng kerana ku macam tak biasa
Hoo..oo..

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

"siapa mau muda, angkat tangan!~~~"

MyEm0.Com

fut-note;
1.aku isytiharkan lagu ni song of d week utk diri-ku
2.i heart hujan~~~ hee! xyah pasang byk kali kat radio pon, aku mmg dgr dr lappy aku
3. aku budak baek, xnah ponteng kelas mngaji quran...("",)

wit luf

11 comments:

Rie said...

dah nampak ke aku angkat tgn?
hahahaha

qaqa said...

senangnyer nak muda haha

~naddy~ said...

rie; nmpk...nmpk...hehe

qaqa; senang! hati mau senang bru nmpk muda...hehe!

JIJI YU said...

aku wat tak layan je bile ko tanye nak mud eke tak..dah mmg mude kan..hehe

BlueberrY CheesE said...

alololo sweetnyer lirik die! tringat zaman dolu2. huhu

~naddy~ said...

jiji; ye ke ko buat xlayan, tu angkat tgn tu knapa?~~hehe

~naddy~ said...

cik blubery cheese; kannnnnn...teringat zaman p ngaji muqaddam, hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sapa mau gebu...sila garu ketiak...!!

ehhehehhe

~naddy~ said...

haha! gamak hg ro...'okeh, garu skarang...'

nub said...

ceq angkat.ceq angkat. hehe

~naddy~ said...

tahniah! anda muda!~~~ hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...